After the success of Landmark Reading Wylde IA were asked to look at Landmark Exeter office. In partnership with Bulb Interiors Wylde IA created options, making best use of the rectangular space whilst also demonstrating benefits of various layouts.

The preferred solution was an angled layout, which created a more interesting landscape with breakout spaces, meeting rooms and collaborative areas. These were arranged in a central spine, allowing the open plan desking areas to gain the most benefit from the large expanse of glazing and natural light.

Working closely with Landmark’s marketing team and Artworks Solutions, a brand identity was created reflecting their business, using images of mountains, urban areas, forest, the coast and maps to create textured backdrop in the reception area

 

Case Study

See the full Case Study here!

See more information about the Landmark Exeter project here
Case Study