Project Description

Client: Tricorn House

Location: Birmingham, UK

Wylde IA were briefed for a project to complete a redesign of the atrium space at the landmark Tricorn House to the west of Birmingham city centre. The atrium was refurbished to be the vibrant hub of the building providing space to break away from the office, particularly good for smaller office suites where space is more limited. The old cafe was tired and outdated and in need of some TLC. Wylde IA provided a new dramatic concept and contemporary identity to maximise the buildings natural light. Use of a fresh clean colour palette and new furniture provided a variety of meeting and working settings. By using a range of sofa groups, cafe and high bar tables the building’s occupants can now meet or eat lunch with colleagues and visitors or find a quiet corner to work quietly.